Moldcell 5G și campania cu mega premii te așteaptă în Cahul

Simte puterea 5G de la Moldcell la evenimentul de lansare a tehnologiei în orașul Cahul din 15 iunie! Iar ca evenimentul să fie dublu memorabil, participă la campania cu premii valoroase exclusiv în magazinul Moldcell din or. Cahul. În perioada 15 mai – 15 iunie, vino în magazinul Moldcell din or. Cahul, str. Republicii 20/6, cumpără orice produs de cel puțin 200 lei, sau conectează un abonament avantajos de la 110 lei sau treci identificarea completă în moldcell money și înscrie-te în cursa pentru premii! Mai multe cumpărături – mai multe șanse de câștig!

Participarea la tombolă este disponibilă pentru abonații Moldcell. Dacă participantul câștigător nu este abonat Moldcell, premiul poate fi primit doar după portare sau conectarea unui plan tarifar Moldcell.

O să-ți placă premiile

Vei fi plăcut surprins de premiile puse în joc: iPhone 15 (128 GB) – Premiul Mare, smartphone-ul OPPO Reno 10 (8/256GB) x 2 sau Xiaomi Note 13 Pro+ x 2; certificat valoric 500 lei x 5 sau Certificat valoric 1000 lei x 5 pentru cumpărături la Moldcell.

Tichet de participare la fiecare cumpărătură

În perioada 15 mai – 15 iunie (11:00), la fiecare cumpărătură în sumă de le 200 lei pe un singur bon sau conectare la Abonament Moldcell de la 100 lei, vei primi câte un tichet de participare care te înscrie în tombolă.

Poți alege orice produs, cu excepția reîncărcărilor de cont, achitarea serviciilor în avans sau procurarea cartelelor de reîncărcare. Păstrează toate tichetele acumulate, pentru a-l prezenta pe cel norocos în caz de câștig.

Eveniment 5G și Marea Extragere

Pe 15 iunie, vino cu întreaga familie să testezi pe viu posibilitățile 5G. Tot aici va avea loc și Marea Extragere a premiilor – de la 12:00, în fața magazinului Moldcell Cahul, str. Republicii 20/6. Pentru a intra în posesia premiului, prezența la eveniment este obligatorie. Premiile vor putea fi ridicate cu buletinul de identitate și tichetul de participare câștigător. Te așteptăm!