Moldcell te invită la Festivalul Lupilor 2024

Moldcell va susține cel mai așteptat eveniment al verii, Festivalul Lupilor, în calitate de Partener General. Evenimentul se va desfășura în perioada de 9, 10 și 11 august, în Rezervația Naturală Orheiul Vechi, s. Tribujeni.

Anul acesta festivalul surprinde cu un line-up pe care nu trebuie să îl ratezi: Lupii lui Calancea, Alternosfera, Denorm, Gândul Mâței, Vița de Vie, Paul Small, Frate Gheorghe, Baletul Joc, Plăiești, Misha Grossu + Emilia Russu, Crengura de iederă și Maria Iliuț, Vatra Neamului, Stela Botez, Teiu. Iar în After Party atmosfera va fi încinsă de Max Malina, DJ Veniamin, Petru Vinari și UKV-86.

Despre Festival
Festivalul Lupilor este un eveniment muzical de camping cu o varietate mare de divertisment pentru toate vârstele. Pe parcursul a 4 ediții, festivalul rămâne fidel concepției de promovare a valorilor naționale și tradițiilor strămoșești.

Munții înalți, văile adânci, câmpiile întinse și pădurile verzi ai locației din acest an vor deveni un leagăn pentru legenda lupilor și festivalul nostru. Vă așteaptă un program artistic divers cu 2 zile de concert: rock și folk. La Festivalul Lupilor distracția nu încetează niciodată. Ziua toți vizitatorii vor avea parte de o gamă largă de activități artistice și culturale, un foodcourt variat, târguri și master-class-uri de la meșteșugarii localnici și multe alte posibilități de a petrece timpul alături de cei dragi. Iar vizitatorii care au poftă de dansuri până în zori sunt așteptați după concertul principal la un After Party în preajma scenii secundare.

Festivalul este deschis tuturor celor interesați de cultură, istorie și natură, oferind o oportunitate unică de a atinge simultan trecutul și prezentul.
Detaliat despre tot ce ți-am pregătit împreună cu organizatorii, vezi pe pagina oficială a evenimentului.

Cum a fost în 2023

Vino în zona Moldcell
Tradițional, și în cadrul acestui eveniment, Moldcell va asigura cea mai frumoasă experiență pentru vizitatorii zonei sale, amenajate chiar în proxemitatea Main Stage a festivalului. Toți doritorii vor avea parte de un relax zone, la umbra imensului tent Moldcell. Tot aici, oaspeții vor avea parte de experiențe digitale, târg de merch și concursuri cu premii.

5% reducere la bilete pentru toți la Moldcell

Pentru că ești Moldcell, ai preț special la bilete pentru orice zi a festivalului. Astfel, toți abonații Moldcell ai posibilitatea să procure bilete cu 5% reducere! Pentru aceasta, utilizează codul promotional unic primit prin SMS. Bilete vor putea fi cumpărate online aici. Oferta este valabilă până pe 09 august 2024.

Ne vedem la Festivalul Lupilor!
#Moldcell5G