Moldcell prezintă filmul IF! Plătește cu numărul Moldcell și primești 50% reducere la bilete!

În prag de Ziua Copiilor, îți aducem o super ofertă, pe placul întregii familii! Plătește biletul la filmul IF cu numărul tău Moldcell și primești 50% reducere. Ofertă valabilă în perioada 22 mai – 31 august, pentru primele 1000 bilete achitate cu numărul Moldcell.

If spune povestea unei fete care descoperă că poate vedea prietenii imaginari ai tuturor. Filmul ne arată ce va face Bea cu această superputere în timp ce pornește într-o aventură magică.

Bucură-te de ofertă în rețeaua Cineplex (Shopping MallDova și Cineplex Loteanu), disponibil pentru abonații Moldcell, persoane fizice. Ai libertatea să achiziționezi mai multe bilete, pentru toate se aplică reducerea de 50% la achitare cu numărul, în limita numărului total stabilit de regulament (primele 1000 bilete).

Cum achiți cu numărul Moldcell
• Selectează biletele pe site-ul Cineplex
• Alege metoda de plată ”Numărul Moldcell”
• Generează codul de plată în aplicația my moldcell sau prin SMS
• Introdu codul pe site-ul Cineplex.
Mai multe despre metoda de plată cu numărul Moldcell – aici.

Grăbește-te să te asiguri cu bilete și să descoperă împreună cu familia povestea magică a lui IF, cu participarea talentaților Ryan Reynolds, John Krasinski, Phoebe Waller-Bridge, Emily Blunt și Matt Damon! Cumpără acum și fii gata de o aventură de neuitat! Mai multe detalii în Regulament.